reisbureau online zocht je? Gevonden! Stop je zoektocht maar!

Reisbureau online zocht je?

reisbureau online

Natuurlijk weten we allemaal wat een reisbureau inhoudt. Al wie van reizen houdt, zal wel eens een reis bij een reisbureau geboekt hebben. Reizen en op vakantie gaan. Sommigen kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Airstop is een website die in navolging van Autostop de lege plaatsen van verschillende vluchten opkoopt, en daardoor zijn wij in staat om je steeds vluchten aan te bieden aan de beste prijzen.

Wat vind je waar bij een reisbureau online?

Airstop.be is een vrij overzichtelijke website die intuïtief werd opgebouwd. Op onze homepagina vind je alvast een selectie uit ons uitgebreid aanbod. Verder kun je doorklikken naar een overzicht van onze vluchten, onze citytrips , een online reisgids en onze klantenservice.

Boeken bij een reisbureau online, hoe doe je dat?

Een reis of een citytrip boeken bij Airstop gaat vrij gemakkelijk. Je kunt op onze site zowel naar vliegtickets als naar citytrips zoeken.  Je kiest je bestemming uit, vervolgens vul je die in op een online formulier. Dan vul je de periode in waarin je op reis wilt gaan. Vervolgens gebruik je de zoekfunctie en zo krijg je een volgend scherm te zien met de lijst van mogelijkheden die tot jouw beschikking staan.

Kiezen uit verschillende mogelijkheden bij een reisbureau online

Wanneer je het scherm bekijkt met de lijst van alle mogelijkheden, zal je kunnen kiezen uit verschillende vluchten of citytrips die volgens hun prijs gerangschikt staan. Wanneer je een vlucht of een citytrip gevonden hebt die je aanspreekt, kun je verder doorklikken om het aanbod van nabij te bekijken . Dan krijg je een scherm waarop je aangeeft met hoeveel personen je op reis wilt gaan en kun je verder laten berekenen hoeveel de tickets of de citytrip zullen kosten. Nadat je dit formulier ingevuld hebt, kun je de reis ook effectief boeken door op de knop ‘boeken’ te drukken.

Betalen bij een reisbureau online

Betalen bij ons reisbureau online, Airstop, doe je met je kredietkaart. Dit is een handig en snel betaalmiddel. Betalen met een kredietkaart houdt in dat het geld dat je betaalt voor je citytrip of vlucht niet meteen van je rekening gaat, maar pas na een maand afgeboekt wordt. Soms kan dit een voordeel zijn, maar dit houdt wel in dat je bij het betalen van je reis rekening moet houden met het budget van de volgende maand en niet met de lopende maand. Zo behoud je altijd het overzicht van je uitgaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *